Fileuri de peste alb cu sos de mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de peşte
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri de supă cu muştar
  • 10 g de unt
  • 100 ml de ulei de măsline
  • 200 ml de smântână
  • busuioc, coriandru, pătrunjel, frunze de ceapă verde(la alegere)

Mod de preparare

1. Tăiaţi ceapa şi usturoiul fin.

2 Incălziţi uleiul si untul în tigaie, adăugaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi. Adăugaţi muştarul şi lăsaţi încă 2 minute amestecând.

3 Adăugaţi smântâna si puţină apă, depinde cât de gros e sosul.

4 Puneţi fileurile în sos. Lăsaţi fileurile să fiarbă încet 5 minute pe fiecare parte.

5 In momentul servirii, puneţi fileurile pe farfurie şi adăugaţi verdeaţa tăiată în sos. Miscaţi sosul , îmbrăcând fileurile. Decoraţi cu verdeaţă sau felii de lămâie.

Nu abuzaţi de verdeaţă că nu se mai simte sosul!

Acest fel merge cu orez sau cartofi natur.

Un Traminer alb însoţeşte delicat acest sos fin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise