Fileuri de peste in haina de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cartofi rosii (nesfaramiciosi), 1 lingura amidon alimentar, 600 g fileuri de peste alb (cod, salau, merlucius), sare, piper, 3 galbenusuri de ou, 1 lingura patrunjel tocat, 4 linguri untdelemn.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

1. Se curata cartofii de coaja, se spala, se dau pe razatoarea mare. Se storc usor si se amesteca cu amidon.

2. Se spala fileurile de peste, se zvanta si se condimenteaza. Se amesteca galbenusurile cu patrunjelul tocat. Se da pestele mai intai prin ou, apoi se inveleste cu cartofii rasi. Se prajeste 7 minute pe fiecare parte, in uleiul foarte bine incins.

Se serveste cu o salata de castraveti si rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise