Fileuri de peste la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg file peste (acum, am folosit pangacius)
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 2 oua
  • 50g mac
  • 50g seminte de susan
  • 200 g faina alba
  • 200 g faina de malai
  • 50 g ulei de masline

Mod de preparare

Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei.

Luam cate o bucata de peste, il dam prin faina alba, prin ou si prin amestecul de susan,mac si faina de malai. Asezam bucatile in tava, mai stropim cu putin ulei si dam la cuptor. Dupa 15’ intoarcem feliile si le mai lasam exact 10’, vom obtine bucati crocante si gustoase de peste.

Eu le-am servit alaturi de legume fierte le steamer . Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise