"Fitze" de curcan

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de curcan,
  • smantana,
  • cozi de ciuperci albe,
  • marar,
  • chilli,
  • usturoi,
  • sare,
  • ulei

Mod de preparare

Se calesc cozile de ciuperci taiate felii cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului, se pune putina sare apoi smantana si mararul verde si se lasa pe foc mediu pana se ingroasa.

Se bat feliile de piept de curcan un pic cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pune chilli pe fiecare parte (puteti folosi boia iute de ardei) apoi se gatesc pe gratarul de aragaz cate 1 minut pe fiecare parte.

Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza feliile de piept de curcan si se aseaza sosul de smantana cu ciuperci deasupra apoi se mai lasa 10-15 minute la cupot (pana se schimba culoarea).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise