Se scoate aluatul de foietaj de la congelator si se lasa sa se dezghete suficient pentru a putea fi folosit.
Rondelele de ananas se pun intr-o strecuratoare pentru a se scurge sucul din compot.
Se taie marginile patratelului de aluat, pastrand cca 1cm la mijloc netaiat pe fiecare latura.
Se usuca ,daca mai este nevoie, o rondea de ananas pe hartie de bucatarie si se amplaseaza in mijlocul patratelului de aluat.
Se ridica pe rand cele 4 colturi spre mijlocul patratului de aluat si se lipesc la mijloc; se obtine astfel o floare , care se aseaza in tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt.
Se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade 20 de minute sau pana au luat o culoare aurie.
Se pudreaza cu zahar si se decoreaza cu cate o cireasa confiata in mijlocul fiecarei flori.
Este o reteta foarte usoara si practica , mai ales cand timpul este limitat.
Am gasit aceasta reteta pe urmatorul link:
www.lalena.ro/293-reteta-ananas-in-foietaj.html
Multumesc Lena!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise