Focaccia crocanta

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300G faina
  • 150 ml apa calda
  • 2 linguri de ulei +2 linguri
  • 1 lingurita sare
  • 25 g drojdie

Mod de preparare

Amestecati faina cu sarea ,apa calda cu uleiul si drojdia,adaugati peste faina amestecati bine toate ingredientele,formati o coca destul de moale dar nu lipicioasa,pe care o lasati la crescut 20 minute;

Dupa aceste 20 minute intindeti foaia intr-o tava unsa cu ulei,dupa care o lasam din nou la crescut 10-15 minute;

introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 15 minute nu inainte de-a face gauri cu degetele in pasta crescuta,iar deasupra ungem cu ulei amestecat cu 2 linguri de apa si sare groasa!

Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise