Mi-a placut aceasta reteta de pe blogul Laurei si al lui Mimmi si am incercat-o.
Amestecam drojdia cu zaharul si cu laptele caldut si o lasam cca 10 minute, sa se "umfle".
Asezam intr-un bol faina, punem pe margini sarea, 2 linguri de ulei, iar in mijloc punem maiaua.
Framantam bine aluatul cu cca 100 ml apa calduta si lasam la dospit 1 ora.
Intindem aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; ungem deasupra cu ulei, asezam ceapa taiata julienne si maslinele.
Eu am pus oregano in aluat,Mimmi l-a presarat peste aluat.
Lasam la crescut inca 10 minute dupa care introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise