Focaccia integrala

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru focacia: 150 g faina integrala
  • 50 g faina de porumb
  • 200g faina alba
  • 25 g drojdie de bere
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar si 1/2 de lingurita de sare

Mod de preparare

Pentru umplutura : 150 g speck, 100 g branza moale tip Philadelphia, seminte de mac si de susan, 30 ml ulei de masline

Se face aluatul si se lasa la dospit circa 1 ora......se intinde cu facaletul si se taie cu o forma rotunda circa 30 de focacia......se aseaza in tava unsa si data cu faina (sau cu hartie de copt) si se mai lasa sa creasca 30 de minute.....se unge cu ulei si se presara semintele de susan si de mac......se da la cuptorul cald circa 15 minute la 180°....cand sunt reci se ung cu branza si se aseaza deasupra felii de speck....

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise