Focaccia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500gfaina
  • -350g apa
  • -25g drojdie
  • -200ml ulei
  • -sare,10g zahar

Mod de preparare

Drojdia faramitata, zaharul si 100ml apa calduta se pun intr-un recipient si se amesteca ft bine. Separat intr-un castron se pune faina cu sarea, iar in mijloc se rastoarna maiaua.

Se amesteca bine toate ingredientele, va iesi o coca mai moale, pe care o veti lasa la crescut 1-2 ore

Ungeti o tava cu ulei, puneti coca, intindeti bine, nivelati, lasati sa se odihneasca 15 minute, dupa care o introduceti in cuptorul incins 200° timp de 18-20 min pana se coloreaza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise