Foi Placinta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g iaurt
  • 1 praf copt
  • 100 ml ulei
  • 500 g faina

Mod de preparare

Iaurtul se amesteca cu uleiul pana se omogenizeaza. In faina se pune praful de copt, apoi se pune peste iaurt. Se framanta, se imparte in doua si se intind doua foi.

Se pune o foaie in tava unsa cu putin ulei,merele (rase, amestecate cu zahar si scortisoara), branza, carnea etc.

Se baga la cuptor la foc mic pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise