Foietaj cu carnati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat foietaj
  • 1 ou
  • Branza
  • Salam
  • Carnati
  • Ardei verde

Mod de preparare

Taiem carnatii,salamul si ardeiul fasii,apoi taiem aluatul conform impachetarii dorite.Se aseaza intr-o tava cu hartie de copt apoi se ung cu ou batut si putina sare.

Se da la cuptor cc 10-15 min .depinde cum rulati si ce imapchetari faceti . eu le am tinut 10 minute!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise