Fondue de branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Morcovi cruzi
  • Cartofi fierti
  • Paine neagra din faina Arpis
  • Vin alb dulce
  • Svaiter
  • Piper alb
  • Usturoi

Mod de preparare

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.

Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.

Mod de preparare

Un vas special se unge cu usturoi si se lasa la incins. Se adauga vin, piper alb si apoi, treptat, svaiter.

Se amesteca pana ce svaiterul se omogenizeaza si se topeste.

Mod de servire

Se serveste direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierti si paine neagra din faina Arpis.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise