Fondue de ciocolata alba

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 200 g ciocolata alba, de calitate
  • 50 g unt nesarat
  • 142 ml frisca lichida neindulcita
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • fructe, banane, kiwi, mandarie
  • pandoro

Mod de preparare

Inca o reteta de fondue, de data asta cu ciocolata alba. Un desert dupa care te lingi pe degete si dai castronasul mai departe, sa mai fie umplut inca odata cu sos alb de ciocolata :).

Am tavalit prin acest minunat sos alb, pandoro si fructe (banane, mandarine, kiwi). Batalia cea mare s-a dat pe pandoro, care a fost pur si simplu divin cu sosul.

Pe bain-marie topiti ciocolata, adaugati frisca, untul si vanilia. Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic timp de aroximativ 5 minute, pana se face un sos gros.

Dupa acest timp turnati sosul in vasul de fondue si have fun.

Descopera alte retete delicioase pe blogul Isabela Cuisine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise