Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 30 g unt
  • 1 franzeluta
  • 300 g cascaval
  • 200 g muschi tiganesc sau sunculita
  • 150 g ciuperci
  • usturoi
  • busuioc
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul.

O tava de chec se unge cu unt.

Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...

Franzela poate fi introdusa si intr-o punga Knorr daca doriti...

Se taie felii si se serveste cald sau rece...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise