Friganele cu topping de afine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g franzela
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • Pentru Decor : Topping de Afine

Mod de preparare

Se taie franzela in felii . Se amesteca zaharul pudra cu laptele , iar ouale se bat spuma. Se trece fiecare felie prin laptele incalzit( nu fiert) apoi prin ouale batute . Se pune la prajit pana se rumeneste pe fiecare parte .

Se aseaza pe un sevetel sa se scurga se excesul de unt ramas . Se orneaza cu afine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise