FRIGANELE SIMPLE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 6 felii de paine
  • ulei
  • piper,cimbru ,tarhon doar daca doriti friganele tip aperitiv
  • daca doriti friganele tip desert lasati ouale si painea simple,urmand sa le serviti cu zahar,miere,dulceata, cum doriti

Mod de preparare

Se bat bine ouale.Feliile de paine se trec prin ou,pe ambele fete si se pun in ulei incins la prajit.Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta si apoi se servesc ca aperitiv sau ca desert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise