Frigarui asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr muschi de porc
  • 500 gr piept de pui
  • 1 kg rosii
  • 1 kg ciuperci
  • 5 kg ardei gras
  • 200 gr bacon sau slanina afumata
  • 2-3 cepe
  • bete pentru frigarui
  • sare
  • condimente pentru gratar (boia
  • cimbru
  • piper)
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete, ciupercile de curata de pielita, rosiile cu ceapa si ardeiul se taie cubulete, la fel si beconul sau slaninuta (felii subtiri).

Se infig bucatelele de carne si legume alternativ pe betele pentru frigarui, dupa care se ung cu ulei de masline si se condimenteaza, apoi se aseaza pe gratar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise