Frigarui cu ardei iute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g arahide
  • 2 ardei iuti rosii
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri pasta de arahide
  • 2 lingurite zahar
  • 3 linguri unt cu verdeata
  • sare
  • 1-2 linguri suc de lamaie verde
  • 400 g file d eporc
  • 1 lingurita piper
  • 4 boabe de ienibahar
  • ¼ lingurita chimen
  • 1 catel de usturoi
  • 12 ardei iuti mari, verzi

Mod de preparare

1. Se prajesc arahidele si ardeii iuti. Se lasa sa se raceasca si se piseaza; se dau in fiert 2 min. cu lapte de cocos, pasta de arahide, zahar, 1 lingura de unt cu verdeata. Se adauga sare si suc de lamaie.

2. Carnea se taie felii si se freaca cu usturoiul pisat cu condimente. Ardeii verzi se taie jumatati pe lung si se infasoara in cate o felie de carne. Pe tepusele de lemn se infig cate 3 rulouri; se sareaza si se frig 6 min., ungandu-se cu unt cu verdeata. Se servesc cu sos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise