Frigarui cu ficat de pasare

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pasare
  • 2 cepe rosii, medii
  • 3 linguri faina de grau
  • 1 lingurita piper alb (se poate si negru)
  • 200 g slaninuta sarata si neafumata
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • 200g lapte rece

Mod de preparare

Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute subtiri, apoi in bucati de marimea petalelor de ceapa.

Scoatem ficatul pe un servet de hartie, dupa care dam bucatile prin faina cu piper, luam batul de frigarue si punem ceapa, ficat si slaninuta in straturi, pana le terminam.

Punem la incins o tigaie de gril, unsa putin si si rumenim frigaruile rotindule, pe toate partile (se pot praji la fel si afara pe gratar).

Sunt deliciose, atat calde cat si reci. Eu le-am servit alaturi de spanac.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise