Frigarui cu mici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel,
  • 4 rosii mici,
  • 2 ardei,
  • 1 ou,
  • 50 g sunca afumata,
  • 2 linguri ulei,
  • piper,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • sare
  • bete pentru frigarui,
  • Sos Knorr.

Mod de preparare

Carnea se spala bine, se da de 2 ori prin masina de tocat.

Se adauga oul batut, sarea si condimentele dupa gust, se amesteca si se fac micii cu mana. Se curata ardeii si se taie bucati, sunca se taie felii, rosiile bucati. Pe gratarul incins se coc micii, se intorc pe toate partile. In betele de frigarui se infig pe rand: ardei verde, mici, ardei rosu, sunca, rosie. Se poate prepara separat si sos Knorr.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise