Frigarui de porc cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - carne de porc
  • - ceapa
  • - rosii
  • - dovlecel
  • - ardei
  • - ciuperci
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc in bucatele mici.

Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate una.

Rosiile, ardeiul, dovlecelul si ciupercile se taie in forma de mici patratele.

Se iau betisoare de bambus si se introduc alternativ carnea si legumele dupa preferinte. Se adauga sare si piper deasupra.

Se frig pe gratar, rotindu-le mereu pana se fac pe toate partile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise