Frigarui de pui cu ciuperci si rosii cherry

Ingrediente

  • 600g piept de pui
  • 400g ciuperci de tip champignon
  • 400g rosii cherry
  • 250g iaurt
  • 30g ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • sare, piper alb, rozmarin

Mod de preparare

Amestecam iaurtul cu uleiul de masline si rozmarinul. Pieptul de pui il taiem cubulete, il punem intr-un bol si rasturnam marinata de iaurt peste el. Lasam sa stea la frigider pana pregatim restul ingredientelor.

Ciupercile le spalam, le rupem piciorusele si le taiem in jumatate. Ideal ar fi sa cumparati ciuperci mici pe care sa le folositi intregi. Rosile cherry le spalam si le taiem in jumatate. Frigaruile le umezim in apa sa nu se arda in timpul coacerii.

Scoatem pieptul de pui de la rece ( daca mergeti la iarba verde il puteti pregati cu o seara inainte ) si il insiram pe frigarui alternand cu ciuperci si rosii. Incingem gratarul, il ungem cu o bucatica de slanina si asezam frigaruile. Le lasam sa se prajeasca intorcandu-le din cand in cand. Dupa ce le intoarceti le ungeti cu marinata. Sunt gata in 15 minute. Servim alaturi de un sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna!

Gasiti mai multe retete grozave pe blogul Haisagatim.ro.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise