Frigarui de pui cu sake

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • 3 piepti de pui dezosati,
  • 125ml.sake(bautura japoneza),
  • 200ml.sos de soia,
  • 2 linguri sos caramel,
  • cepe mici, gen arpagic,
  • 1 lingurita ardei iute de Cayenne,
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat;

Mod de preparare

1.Intr-o cratita , se pun urmatoarele ingrediente:sosul de soia,sosul caramel, sake-ul, ardeiul iute, sarea si piperul.Se lasa sa dea un clocot,apoi se ia de pe foc.

2.Se taie carnea de pui in cuburi.

3.Se infig cuburile de pui , alternand carnea cu ceapa , pe frigaruile de lemn, care au fost tinute 20 de minute in apa calda.

4.Se trec frigaruile prin sosul cu sake si se pun pe grill,la 200*C, ungandu-le mereu cu sos.Se servesc calde cu sosul ramas si garnitura la alegere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise