FRIGARUI DIN CARNE DE MIEL

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-200 grame carne de miel(ied);
  • 1 lingura sos de soia;
  • 1 lingura vin de masa;
  • 1 ardei iute macinat;
  • sare, piper, rozmarin.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca intr-un prosop, dupa care se taie bucati mici;

Se face un sos din soia, vin, ardeiul iute, sare,piper,condimente,sare,piper in care se pune carnea de miel, lasandu-se la macerat 2 ore;

Bucatile de carne se insira pe frigariu si se frig pe jaratec, putandu-se praji si in ulei.

OBS: carnea se poate inlocui cu vita, porc sau pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise