FRIGARUI DIN CARNE DE MIEL

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-200 grame carne de miel(ied);
  • 1 lingura sos de soia;
  • 1 lingura vin de masa;
  • 1 ardei iute macinat;
  • sare, piper, rozmarin.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca intr-un prosop, dupa care se taie bucati mici;

Se face un sos din soia, vin, ardeiul iute, sare,piper,condimente,sare,piper in care se pune carnea de miel, lasandu-se la macerat 2 ore;

Bucatile de carne se insira pe frigariu si se frig pe jaratec, putandu-se praji si in ulei.

OBS: carnea se poate inlocui cu vita, porc sau pui.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise