frigarui pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept pui 300gr / usturoi 10gr / ceapa verde 20gr / nucsoara 5gr / piper alb 2gr / sos soia 10-15ml / vin alb 5-10ml / pasta ardei iute 30gr / zahar 30gr sare 2-5gr

Mod de preparare

pieptul de pui dezosat depieliat si spalatse taie cuburi mari.Ceapa verde,se curatase spala si se toaca marunt.Usturoiul se curata de coaja se spala si se sfarma ca pentru mujdei.

Pieptul de pui cuburi se amesteca cu usturoi,ceapa verde tocata marunt,nucsuoara,piperul alb,sarea,sosul de soia,vinul alb,pasta de ardei iute si zaharul.Dupa ce se amesteca foarte bine cuburile de pui se pun cate una pe scobitori.Se prajesc la foc potrivit in tigaia unsa cu putin ulei de floarea soarelui

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise