Frigrarui de carnat cu legume

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carnat trandafir 3 buc
  • 3 morcovi intregi
  • rosii cherii
  • 3-4 cepe mici(arpagic)
  • bacon feliat
  • muschi feliat in lung
  • ardeu rosu 2 ardei verzi
  • 4-5 buc slanina de porc
  • ceapa verde 3 fire partea alba
  • 2 gr cascaval
  • o lad..... sticla de bere

Mod de preparare

Se ia carnatul si se taie in felul urmator:

cu un cutit se taie in lungimea lui lasand cate un cm de fiecare parte(trebuie sa iasa ca un buzunar).Taiem ceapa verde (partea alba)in lung si o introducem in carnat.Ardeul il taiem subtire si il punem in carnat la fel taiem o bucatica de cascaval si tot in carnat o punem.Carnatul in infasuram cu felii de bacon.

Morcovul il fierbem aldente in apa cu sos de chili.

In 3 bete de frigarui fixam carnatul,ardeul,muschiul,rosiile,slanina ,morcovul,ceapa.

Le punem pe gratar la caldura indirecta,punand la un interval regulat(7-8min)bere in dechizatura carnatului.

Se tine pe gryl pana ce capata o culoare aurie si o consistenta crocanta.Restul beri se bea de bucatar...pofta buna la gryl!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise