friptura cu legume la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 4ardeii grasi colorati
  • 3-4 cartofi
  • 1dovlegel
  • 5-6 cateii usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente friptura
  • ulei
  • 1kg carne de care doriti.

Mod de preparare

Ciupercile se spla sub jet de apa rece si se taie felii mai groase.

Ardeii se spala se curata de seminte si cotoare si se taie felii groase.

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie felii.

Dovlegelul se spala si se taie cuburi,usturoiul se curata si se taie feliute suptiri.

Carnea se spala si se taie felii.

Intr-o tava mare de aragaz se pun legumele,usturoiul,carnea,ulei,sare,piper,condimente .

Se pune o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor 20 minute,luom folia si mai lasam 20 minute sa se rumeneasca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise