friptura cu legume la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 4ardeii grasi colorati
  • 3-4 cartofi
  • 1dovlegel
  • 5-6 cateii usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente friptura
  • ulei
  • 1kg carne de care doriti.

Mod de preparare

Ciupercile se spla sub jet de apa rece si se taie felii mai groase.

Ardeii se spala se curata de seminte si cotoare si se taie felii groase.

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie felii.

Dovlegelul se spala si se taie cuburi,usturoiul se curata si se taie feliute suptiri.

Carnea se spala si se taie felii.

Intr-o tava mare de aragaz se pun legumele,usturoiul,carnea,ulei,sare,piper,condimente .

Se pune o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor 20 minute,luom folia si mai lasam 20 minute sa se rumeneasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise