friptura cu masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne porc
  • 300 g masline
  • 1 ardei gras
  • ulei masline (de preferat)
  • 1 pahar vin alb
  • condimente
  • sare

Mod de preparare

Se taie canea in felii subtiri, se spala si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste carne se aseaza maslinele, ardeiul taiat rondele. Se stropesc toate cu putin ulei, condimente (piper alb,piper rosu), sare. Peste toate acestea se adauga o cana de apa si se introduce la cuptor timp de 40 min. Dupa 40 min se intoarce carnea pe partea cealalta si se toarne paharul de vin in tava. Se mai lasa la cuptor cam 15 min. Se serveste cu orez sau piure de cartofi. Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise