Intr-o cratita adinca si cu fund dublu se incalzeste uleiul.
Bucatile de carne se sareaza si pipereaza si se prajesc in uleiul fierbinte citeva minute amestecind des ca carnea sa nu se prinda de oala.Se adauga la carne prajul si usturoiul,si dupa aceea bastoanele de scortisoara si anis se amesteca mereu dupa care se adauga supa se aduce in stare de fierbere si se face foc mic si se lasa sa fiarba acoperit o ora pina carnea e aproape moale.
Intr-e timp se pregateste pesto la blender sau intr-un bol de macerat adaugind treptat uleiul.
Dupa o ora ce carnea fierbe se adauga cuburile de bostan si se mai fierbe inca zece minute ca bostanul sa se moaie dar nu sa se sfarime.Se imparte in portii si stropeste cu o lingura de pesto pe deasupra.Combinatia dintre pesto si mirodeniile din carne face ca friptura sa aiba un gust deosebit.Iese minunat si cine doreste poate servi si cu orez alb fiert in apa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise