Friptura de Craciun

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1,5 kg cotlet de porc;
  • - 3-4 fire de cabanos;
  • - 3-4 cepe;
  • - cativa catei de usturoi;
  • - 1 cutie de rosii decojite;
  • - 150-200 ml vin alb.

Mod de preparare

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos. Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea.

Ceapa taiata in 4 se pune in tava in jurul cotletului, cu usturoiul si o cana cu apa (sau supa de carne). Se acopera tava cu staniol, si se da la cuptor pentru 1 ora la 250 grade.

Se scoate staniolul, se adauga rosile si vinul, se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea (se intoarce pe ambele parti).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise