Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 5-6 bucati de carne de curcan (copane dezosate).
  • 1 punga 500 gr paste.
  • 1 borcan ciupercute de padure (in otet).
  • sos Gran Cucina.
  • sare, piper proaspat macinat, Vegeta, menta uscata, tarhon uscat.

Mod de preparare


Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai rapid. Intr-o craticioara, punem apa la fiert, cand da apa in fiert adaugam pastele si le fierbem conform cu instructiunile de pe punga. In aceasta apa adaugam si un cub de unt, vor iesi mai bune cu unt. Vom adauga sare sau vegeta dupa gust, in apa in care au fiert pastele. Cand sunt gata le ornam pe un platou cum doreste fiecare, dupa imaginatie. Eu am adaugat si cateva ciupercute de padure (in otet). La acest fel de mancare merge si o salata de gogosari murati. Putem adauga si Knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise