Friptura de ied la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de ied, cele din spate
  • 250 ml de vin rosu
  • cimbru
  • o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele de ied si se cresteaza se impaneaza cu bucatele de usturoi.

Se amestea ca vinul cu cimbru si cu condimendele din punga magica si se toarna peste pulpele de ied, se pregateste tava de seara si se lasa in frigider pana dimineata ca sa patrunda bine in carnita,

dupa care se baga la cuptor la foc mic timp de o ora.

Este foarte gustos si este mai bun decat mielul, seamana putin la gust cu puiul si ai manca in continuu

merita sa incercati, este delicios.

Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise