Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 4 pulpe de iepure
  • * 300 g cartofi
  • * 2 morcovi
  • * 4 rosii
  • * 1 pahar vin
  • * cimbru proaspat
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.

Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava.

Se adauga carnea de iepure, vinul, cimbrul proaspat, sarea si piperul , putina apa si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45- 50 minute.

Se scoate tava din cuptor si se serveste friptura de iepure calda alaturi de legume.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise