Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Scoatem bucatile de carne de iepure din marinata si le stergem bine.
Pasul 2:
Facem cate 2-3 incizii in fiecare bucata de carne. Punem in fiecare incizie facuta cate o jumatate de catel de usturoi. Continuam pana cand terminam de pregatit toate bucatile de carne.
Pasul 3:
Pregatim un vas termorezistent.Aranjam bucatile de carne de iepure in tava pregatita pentru cuptor.
Pasul 4:
Turnam apa peste carne. Punem deasupra untul taiat in cubulete.
Pasul 5:
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 90 de minute.
Pasul 6:
Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu lichidul lasat in vas.
Pasul 7:
Cand friptura de iepure este rumenita si frageda, scoatem tava din cuptor.
Servim cu orez, cartofi natur si salata, alaturi de sosul din tava strecurat.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/friptura-de-iepure-la-cuptor.html
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise