Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • usturoi uscat pentru impanat
  • sare,piper,nucsoara
  • vin alb din abundenta

Mod de preparare

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.

Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.

Va iesi o friptura frageda si rumena !!!!!!

Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise