FRIPTURA DE MIEL CU PRAZ

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de miel ,
  • 3 fire de praz ,
  • 1 lingura faina ,
  • 4 linguri sos de rosii ,
  • 10-15 masline ,
  • 3 linguri vin alb ,
  • putin ulei ,
  • sare.

Mod de preparare

1.Se taie carnea in bucati mici si se pune intr-o cratita cu uleiul sa fiarba inabusit. Din cand in cand ,se amesteca bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita.

2.Se taie prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba ),se opareste bine,se scurge si se pune peste carne . Cand prazul a capatat o culoare aurie,se adauga sosul de rosii , maslinele , vinul si faina dizolvata cu putina apa.Se sareza si se da cratita la cuptor pentru 20 minute.Se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise