Friptura de miel la cuptor

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • *1 coasta de miel aprox 1 kg
  • *1 cutie bere sau vin
  • *2 fire rozmarin
  • *1 capatina usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *50 ml ulei masline
  • *sare
  • *piper

Mod de preparare

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga

Adaugam uleiul si carnea.

Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin

- usturoiul taiat marunt

-sare

-piper

-berea

-foile de dafin

Rasturnam peste carne

Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.

Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.

In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.

Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.

Pofta buna!

Ne ies 4 porti.

Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise