Friptura de pasare cu cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Portie pentru 2 persoane:
  • 2-3 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • toate condimentate si fripte pe gratar.
  • 3 cartofi mari

Mod de preparare

Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Apoi ii tai usor, cu grija sa nu se rupa, pe lung in 4.

Bucatile astfel obtinute se pun in ulei incins si se prajesc cat sa capete o crusta aurie.

Se servesc impreuna cu gratarul de pasare alaturi fie de o salata de cruditati, fie cu mujdei de usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise