FRIPTURA DE PORC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de porc,
  • ulei,
  • condimente de fripturi
  • sare,
  • usturoi,

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati nu prea groase pentru a se praji mai repede.

Peste carne se presara un amestec din mujdei, condimente si sare

Dupa aceea, se asaza intr-o tava in care se afla ulei (nu prea mult- pe fundul tavii)

Friptura de porc se poate servi si cu o salata din varza rosie

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise