FRIPTURA DE PORC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de porc,
  • ulei,
  • condimente de fripturi
  • sare,
  • usturoi,

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati nu prea groase pentru a se praji mai repede.

Peste carne se presara un amestec din mujdei, condimente si sare

Dupa aceea, se asaza intr-o tava in care se afla ulei (nu prea mult- pe fundul tavii)

Friptura de porc se poate servi si cu o salata din varza rosie

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise