Friptura de porc a la grec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc cu putina grasime
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • lamaie

Mod de preparare

Se pune tigaia pe foc cu putin ulei de masline la incins.

In acest timp se feliaza carnea de porc si se bate un pic pe ambele parti.

Se sareaza, se pipereaza si se pune oregano pe ambele parti ( dupa gust)si se pune in tigaie la prajit.

Cand se rumeneste, se scoate din tigaie si se pune pe o farfurie.

Peste friptura fierbinte se pune sucul de la o lamaie.

Se poate servi cu cartofi prajiti peste care puneti sare si oregano.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise