FRIPTURA DE PORC CU MUST SI STRUGURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g. carne de porc,
  • 100ml.ulei,
  • sare,
  • 120g.morcovi,
  • 50g.ceapa,
  • 20g.pasta de rosii,
  • 30g.faina,
  • 300ml.must,
  • 1 foaie dafin,
  • 2g. cimbrisor,
  • 150g.struguri;

Mod de preparare

1.Carnea se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Se scoate si se pune pe o farfurie.

2.In uleiul ramas se calesc morcovii taiati felii si ceapa tocata.Cand zarzavatul se patrunde , se adauga pasta de rosii si faina si se amesteca bine timp de 5 minute.Se pun apoi mustul,foaia de dafin, cimbrisorul si carnea si se fierb sub capac impreuna pana se inmoaie carnea.

3.Se scoate carnea ,iar in sosul ramas se pun boabele de struguri;se mai lasa sa dea un clocot.

4.Carnea se taie felii ,se toarna deasupra sosul si se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise