FRIPTURA DE PORC CU MUST SI STRUGURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g. carne de porc,
  • 100ml.ulei,
  • sare,
  • 120g.morcovi,
  • 50g.ceapa,
  • 20g.pasta de rosii,
  • 30g.faina,
  • 300ml.must,
  • 1 foaie dafin,
  • 2g. cimbrisor,
  • 150g.struguri;

Mod de preparare

1.Carnea se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Se scoate si se pune pe o farfurie.

2.In uleiul ramas se calesc morcovii taiati felii si ceapa tocata.Cand zarzavatul se patrunde , se adauga pasta de rosii si faina si se amesteca bine timp de 5 minute.Se pun apoi mustul,foaia de dafin, cimbrisorul si carnea si se fierb sub capac impreuna pana se inmoaie carnea.

3.Se scoate carnea ,iar in sosul ramas se pun boabele de struguri;se mai lasa sa dea un clocot.

4.Carnea se taie felii ,se toarna deasupra sosul si se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise