1.Carnea se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Se scoate si se pune pe o farfurie.
2.In uleiul ramas se calesc morcovii taiati felii si ceapa tocata.Cand zarzavatul se patrunde , se adauga pasta de rosii si faina si se amesteca bine timp de 5 minute.Se pun apoi mustul,foaia de dafin, cimbrisorul si carnea si se fierb sub capac impreuna pana se inmoaie carnea.
3.Se scoate carnea ,iar in sosul ramas se pun boabele de struguri;se mai lasa sa dea un clocot.
4.Carnea se taie felii ,se toarna deasupra sosul si se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise