FRIPTURA DE PORC CU SOS DE CASTRAVETI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.muschi de porc,
  • 1 ceapa,
  • 2 castraveti murati,
  • 1 lingura mustar,
  • 1 pahar vin rosu sec,
  • 1/2 pahar suc de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri smantana,
  • 100g.unt;

Mod de preparare

1.Muschiul de porc se taie in felii groase, se sareaza ,se pipereaza si se prajeste in unt pe ambele parti.

2.Se toaca ceapa, se caleste in unt si se pune peste carne.Se adauga castravetii taiati julien, mustarul,sucul de rosii,vinul si se da la cuptor pentru 20 minute.Cand

carnea este bine patrunsa, se adauga smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote.

3.Se serveste cu un vin rosu , dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise