Friptura de porc inabusita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru 6/7 porti: 1kg de carne de porc
  • 100 g de ulei
  • 1 lingura de boia
  • 1 lingurita de piper vegeta dupa gust
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 1 paharel de vin rosu (daca nu aveti incorporati doar apa)

Mod de preparare

Mod de preparare: se taie bucata de carne rondele, ca si pentru snitele, dar mai grosute, cam de un centimetru. Se pune uleiul intr-o cratita, apoi se aseaza carnea. Carnea se condimenteaza cu condimentele specificate, apoi se puntei vinul. Cu cateii de usturoi se face un mujdei si se incorporeaza la friptura. Se lasa pe aragaz circa 30 de minute, cu un capac deasupra. Se poate servi cu piure de cartofi sau garnitura se orez si mazare.

POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise