friptura de porc la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de porc taiati pe rotund (1 lingurita boia de condimente
  • putinlingura unt topit
  • o lamaie stoarsa sau putin otet peste muschi
  • ulei
  • mujdei

Mod de preparare

se pune ulei pe fundul tavii

se pune muschiul taiat

peste muschi se pune condimente, sare, mujdei niste zeama de lamine sau otet

si se baga la cuptor 20-25 min

in acest interval se invarte pe o parte si pe alta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise