Friptura de porc la gratar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne proaspata de porc
  • un pliculet piper
  • un pliculet boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele se da prin piper, sare si boia si se lasa putin pana se patrunde de mirodenii. Carnea se asaza pe gratar si se rumeneste bine.

Se poate servi cu o salata verde sau muraturi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise