Friptura de porc la tava

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 900 g carne porc, 50 g untura, 1 morcov, o ceapa, cateva boabe de piper, un catel de usturoi, sare.
  • varza de bruxelles.
  • Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura

Mod de preparare

Mod de preparare

Carnea macra din pulpa sau spata care se sareaza se adauga Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura si se pune la fript intr-o tava cu untura incinsa la cuptor tare. Se adauga morcovul, ceapa taiata subtire, usturoi si boabe de piper. Intre timp se intoarce friptura iar daca scade sucul lasat de carne, se adauga cate putina apa din cand in cand, stropindu-se friptura cu acest suc din tava.

Friptura este gata cand s-a rumenit pe ambele parti.

Cand este gata facuta, se scoate, se trece zarzavatul prin stercuratoare impreuna cu sosul ramas, iar friptura se taie felii si se serveste cu diferite garnituri ca: piure de cartofi, cartofi prajiti, fasole, varza calita, soteuri de legume.

Aici in poza am ales ca si garnitura varza de bruxeles

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise