Friptura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui;
  • condimente pentru pui;
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon;

Se spala pulpele si se pun in uleiul incins;

Se acopera cu un capac;

Se da focul la mic;

Se vor praji cca 15 min. pe fiecare parte, fara sa se adauge nimic.

Cand sunt gata, pulpele se scot din tava, se aseaza pe un platou si se condimenteaza dupa gust.

( eu am folosit un plic de condimente pentru pui).

Se pot servi cu diferite garnituri, sau chiar reci, la cina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise