Friptura de pui cu sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 150 gr sunca
  • faina
  • 2 cepe
  • smantana
  • bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval.

Mod de preparare

Se portioneaza puiul,se spala,se sareaza,se pipereaza,se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se scot bucatile de carne si in uleiul ramas se rumeneste ceapa si sunca taiata marunt,se sting cu bulion,se pune putina apa,se fierb pana se obtine un sos consistent.Se pun bucatile de carne intr-un vas termorezistent sau intr-o tava,se toarna si sosul si se da la cuptor 20-30 de minute.Se stropeste cu smantana,se presara cascaval ras si se mai da la cuptor 5-10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise