Friptura de pui cu sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 150 gr sunca
  • faina
  • 2 cepe
  • smantana
  • bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval.

Mod de preparare

Se portioneaza puiul,se spala,se sareaza,se pipereaza,se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se scot bucatile de carne si in uleiul ramas se rumeneste ceapa si sunca taiata marunt,se sting cu bulion,se pune putina apa,se fierb pana se obtine un sos consistent.Se pun bucatile de carne intr-un vas termorezistent sau intr-o tava,se toarna si sosul si se da la cuptor 20-30 de minute.Se stropeste cu smantana,se presara cascaval ras si se mai da la cuptor 5-10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise