Friptura de pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copanele pui;
  • 1 kg cartofi;
  • 1 capatana usturoi;
  • 2 pahare vin rosu;
  • 1 pahar apa (daca se doreste);
  • Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi;
  • condimente (daca se mai doreste in plus);
  • 3 linguri Delikat legume;
  • 1 legatura de patrunjel.

Mod de preparare

Se iau doua pungi magice si intr-una se adauga copanele spalate si curate, Knorr Punga Magica, usturoiul maruntit si alte condimente, dupa gustul fiecaruia. Apoi se toarna cele doua pahare de vin rosu, respectiv un pahar de apa, se leaga punga la gura si se baga la cuptor.

In cea de-a doua punga se baga cartofii taiati cuburi, condimentati cu condimente, delikat legume si se baga la cuptor, cu putina apa daca se doreste.

Sfat: Nu bagam cartofi si carnea in aceeasi punga atunci cand folosim si vin rosu, pentru ca respectivii cartofi vor lua taria si aroma vinului, ceea ce nu este indicat.

Dupa ce s-au facut, se scot, se asaza pe farfurie si se orneaza cu patrunjel tocat marunt.

Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise