Daca se frige intreg , puiul se pune intr-o tava potrivita cu marimea lui (daca vasul este mai mare sosul se va arde.Pentru gust si aroma se aseaza in tava un rind de rondele de zarzavat cu 3 -4 linguri de apa si o lingurita rasa cu sare, deasupra aezindu-se puiul nesarat, bine uns cu untura sau ulei.Cratita se introduce in cuptorul bine incins la inceput, 30 min, pina se formeaza o crusta putin rumenita, care va impiedica scurgerea sucului din carne.Puiul se stropeste, apoi cu sosul din tava care il sareaza si il rumeneste frumos fiind colorat cu sucul din morcovi. Apoi focul se reduce la mijlociu sau mic, lasind puiul sa se friga 1- 1 1/2 h pina cind se patrunde bine si se inmoaie carnea, intorcindu-se pe toate partile si stopindu-se de fiecare data cu sos ca sa se rumeneasca uniform.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise